Particulier

Je zelf

Soms ben je in een positie gekomen waar je zelf niet zo 1, 2, 3 uitkomt. Ook al lijkt de stap nog zo klein, het lukt je niet om de eerste stap naar jezelf of een ander toe te maken om een situatie te veranderen. Of je kunt je vinger er niet opleggen wat je nu precies belemmert, wat je nu wérkelijk wilt. Het enige wat je weet, is dat je het anders wilt. Maar hoe?

Je gezin

Je bent niet verantwoordelijk voor het geluk van een ander, alleen als ouder of partner heb je er wel mee te maken en speel je er een grote rol in. Net zoals de ander in jouw gevoel en emoties. Hoe ga je ermee om en kies je voor je zelf als de ander ongelukkig is, verslaafd, een “diagnose” of zoveel invloed op het van jou leven en de andere gezinsleden heeft, dat er écht iets moet veranderen? 


Bij mij kun je terecht voor praktische handvatten, inzichten, antwoorden op je vragen over verschillende diagnoses, of om gewoon je verhaal eens kwijt te kunnen bij iemand die jou ziet en naar jou luistert. 

Background image

Melissa Frieser

Psycho- sociaal therapeut
Als je niet kunt slapen, luister dan naar wat de nacht je te vertellen heeft...

Ik heb drie rugzakken. Eén gevuld met alle kennis en informatie van elke baan, studie, cursus of opleiding die ik heb gedaan. De leuke en de stomme banen. De moeilijke en de makkelijke studies. Zijn er in elk geval uiteenlopend veel..!

 

Rugzak twee; deze is gevuld met de ervaringen van de hartenzeer en hartensprongen die ik tijdens mijn levenslessen heb opgedaan. The good and the bad. Zijn er ook uitteenlopend veel!