Specifiek

(Top)sport

Je lichaam is getraind, fysiek in staat tot elke prestatie die jij wilt. En toch…het komt er niet uit wat jij in je voelt of wat anderen in jou zien. Ligt de lat te hoog? Ken jij je mentale belemmeringen? Of wil je ze kennen? Doorbreken en overstijgen, dat wil je zeker! 

PTSS

In vele vormen, door uiteenlopende gebeurtenissen ontstaan. Er zijn verschillende methoden om aan te gaan dat wat jou op deze manier belemmert. Maar het begint met vertellen. Vertel me jouw verhaal. Ik luister zonder oordeel.

Etiket

Etiketten zijn alleen handig als je ze in een paar woorden vertellen wat de inhoud is. Van die diepvriesetiketten dus.

Heb jij, of iemand die je kent, een etiket, stempel, diagnose gekregen? Oké en nu? Als je wilt weten wat het nu eigenlijk inhoudt, wat je er mee kunt en wat je er mee moet laten… Let’s talk! Je hebt het misschien, maar je bént je diagnose zeker niet!

Background image

Melissa Frieser

Psycho- sociaal therapeut
Als je niet kunt slapen, luister dan naar wat de nacht je te vertellen heeft...

Ik heb drie rugzakken. Eén gevuld met alle kennis en informatie van elke baan, studie, cursus of opleiding die ik heb gedaan. De leuke en de stomme banen. De moeilijke en de makkelijke studies. Zijn er in elk geval uiteenlopend veel..!

 

Rugzak twee; deze is gevuld met de ervaringen van de hartenzeer en hartensprongen die ik tijdens mijn levenslessen heb opgedaan. The good and the bad. Zijn er ook uitteenlopend veel!