Zakelijk

Directie

Extern point of view en gegarandeerd “out of the box”. Mensen die mij kennen weten dat het “nooit saai is ” en dat deze termen meer dan sociaal wenselijke kreten zijn. Leer mij kennen en kom er achter wat mijn referentiekader van “out of the box” is, zonder dat je erachter komt dat je na de 1e box in een andere box zit. Ik ga er vanuit dat je alle inzichten zelf implementeert in je bedrijf of privéleven.

Gesprekken liefst tijdens een mooie lunch of de golfbaan (handicap 52 maar hard aan het werk voor 38). 

Je bedrijf

Daar sta je als self made man (please no comments about gender), aan het hoofd van je RvC van je eigen bedrijf. Is het nog wel jouw bedrijf? Staat het nog wel voor de norm, kwaliteit, kennis en kunde waar jij ooit groot mee bent geworden? Hoe zit je bedrijf eigenlijk écht in elkaar?

Je personeel

Werkt iedereen volgens de normen en waarden van jouw bedrijf? Staat in iedereen in zijn kracht en op de juiste positie? Zijn ze trots? Werken ze nog met passie? Werkt het personeel niet alleen met elkaar maar ook vóór elkaar in plaats van alleen voor jou? Zijn ze in jouw bedrijf thuis en op hun plek?

Background image

Melissa Frieser

Psycho- sociaal therapeut
Als je niet kunt slapen, luister dan naar wat de nacht je te vertellen heeft...

Ik heb drie rugzakken. Eén gevuld met alle kennis en informatie van elke baan, studie, cursus of opleiding die ik heb gedaan. De leuke en de stomme banen. De moeilijke en de makkelijke studies. Zijn er in elk geval uiteenlopend veel..!

 

Rugzak twee; deze is gevuld met de ervaringen van de hartenzeer en hartensprongen die ik tijdens mijn levenslessen heb opgedaan. The good and the bad. Zijn er ook uitteenlopend veel!